Medvehagymás mártogatós

Egészséges és könnyű vacsorának való, ami villámgyorsan elkészíthető! Ráadásul még finom is!
Hozzávalók:
2-3 dl natúr / görög joghurt
10 dkg feta sajt (vagy krémfehér sajt)
2-3 sárgarépa
1/2 kígyóuborka
1 pritaminpaprika
Kotányi medvehagymás saláta fűszerkeverék
Elkészítés:
A fetasajt (vagy krémfehér sajt) felét egy tálba tesszük és villával összetörjük. Fokozatosan hozzákeverjük a natúr / görög joghurtot, hogy ne maradjanak benne nagyobb csomók. 1 csapott kiskanálnyit hozzáadunk a medvehagymás fűszerkeverékből és már kész is a mártogatós! (Ha sósabban és krémesebben szereted, keverd hozzá a maradék összetört feta / krémfehér sajtot is.)
Ne sózzuk, mert a feta és a fűszerkeverék is bőven tartalmaz sót!
A zöldségeket megtisztítjuk és kb. 0,5 cm vékonyságú és kb. 6-8 cm hosszú csíkokra vágjuk.
A zöldségeket az öntetbe mártogatva azonnal fogyaszthatjuk!
Diéta esetén is nyugodtan eheted!