Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Villám-pizza tortillából


Fördős Z műsorábann láttam ezt a receptet, ami annyira egyszerű, gyors és jó, hogy “lenyúltam”!

Gombás borjú vörösborban


Tudom, nem sűrűn kapni borjúhúst, de ha mégis, akkor érdemes kipróbálni!

Marinírozott hús


A nagy vasárnapi ebéd után mindig marad pár szelet rántott hús. Ez a legfinomabb módja a maradék-felhasználásnak!

Édesburgonyás gnocchie


Először készítettem gnocchit, de remekül sikerült! Joghurtos, gombás-spenótos, krémes szósz jár hozzá!

Cukkini fasírt


Vannak napok, amikor már elegem van a húsételekből, akkor szoktam elővenni a zöldséges recepteket…

Hagymás saláták


Ezt a salátát Irántól Franciaországig, az egész világon ismerik.

Kolbászos-sajtos sós muffin


Édes muffin helyett sósra vágytam, és ez lett belőle. Nem maradt másnapra.

Húsleves á lá Klemi


Klemi-féle isteni húsleves, amit soha nem ununk meg.

Csokis cookie édesburgányából


Íme egy finom, fűszeres fahéjas-gyömbéres süti, sárgabarackkal, étcsokival és persze édesburgonyával!

Sóskaleves malachússal


Ha kedveled a pikáns ízeket ezt a receptet ki kell próbálnod! A család garantáltan újra kérni fogja, hogy…