Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Alaplé készítés halászléhez


Szinte minden receptemhez akad egy-egy történetecske, mondanom se kell, hogy a halászléhez is. Több is! Még a régi…

Adventi receptek - újabb adag


Egy újabb receptadag az ünnepi készülődéshez. Remélhetőleg ezeknek is hasznát veszitek.

Kávés muffin


Kávé és muffin-függő vagyok, gondoltam jó lenne a kettőt házasítani! Így született a kávés-muffin.

Marinírozott hús


A nagy vasárnapi ebéd után mindig marad pár szelet rántott hús. Ez a legfinomabb módja a maradék-felhasználásnak!

Karácsonyi puszedlik - új ízekben


A korábbi évekhez képest új ízekre vágytam, ezért tovább kísérleteztem a puszedlikkel. Isteni lett!

Kenyérpuding


Mit csinálj, ha megmaradt egy csomó 2-3 napos kenyér, de sajnálod kidobni?
Készíts kenyérpudingot!
Ízlés szerint variálhatod gyümölcsökkel,…

Vegyes zöldségköret


Ezt a köretet akkor készítem, ha már unom a krumplit, a rizst és a tésztát…

Tésztasaláta sült zöldségekkel


Feltankoltam friss zöldségekkel és újabb remek fogás lett belőle.

Házi kifli


Szeretem a friss, meleg házi kiflit! Bár nem 5 perc az elkészítése, de megéri! Isteni finom!

Mézes-mustáros grillezett édesburgonya


Ha unod a krumplit és egészséges, de finom köretre vágysz, az édesburgonya a nyerő!