Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Zelleres burgonyakrém - leves


A hideg időben, hétvégéken egy selymes - forró zöldség-krémleves nálam mindig telitalálat!

Baconba tekert csirkemáj


Íme egy újabb villámgyorsan elkészíthető recept, hogy a főzés mellett maradjon idő a családra is!

Ájult Imám (Imam bayildi) á la Klemi


Többféleképp szoktam elkészíteni, ez az egyik módja. Próbáld ki Te is, ha szereted a pikáns ízeket!

Gofri házilag


Régóta szerettem volna gofrit készíteni házilag, így amikor végre megvettem a gofri-sütőmet, rögtön ki is próbáltam!  Megérte!

Hússal töltött sült édesburgonya


Régi kedvenc ételem a töltött krumpli, amit most kipróbáltam édesburgonyával, és megszületett az új kedvencem!

Kínai csirke


Bár a mézes kombinálás kissé furának tűnik, attól még igazán finom is lehet. És az is!

Sótéglán sült csirkecomb


Kipróbáltam, hogy milyen sótéglán húst sütni! Elárulom: egyszerű és nagyszerű!

Fahéjas tekercs


Alig néhány hozzávalóból, bármikor elkészíthető ez a süti, aminek napokig puha marad a tésztája! Egyszerűen isteni!

Húsleves á lá Klemi


Klemi-féle isteni húsleves, amit soha nem ununk meg.

Tonhal - krém


Gyakran szoktam készíteni, néha pirítóssal, máskor csak vegyes salátával kínálom.