Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Jogi nyilatkozat

A gasztroklaland.hu nevű internetes on-line recepttár (továbbiakban: Honlap) tulajdonosa és egyben üzemeletetője (továbbiakban: Üzemeltető) Klement András és Családja. (Elérhetőségek a Kapcsolat menü alatt találhatók.)

A Honlapon megjelenő receptek és egyéb dokumentumok (cikkek, lexikon, fényképek) a Szerző(k) ill. az Üzemeltető tulajdonát képezik, így azok a szerzői jogról szóló törvény védelemi hatálya alá esnek. A Honlapon megtalálható recepteket és egyéb tartalmakat kizárólag magán jellegű felhasználás céljából lehet letölteni. Bármilyen további terjesztésük (más internet-oldalakon, könyv, TV, rádió, újság stb. útján való közzététel) csak az Üzemeletető előzetes és írásbeli engedélyével, valamint a forrás megjelölésével lehetséges.

Üzemeltető a Látogatók által beküldött recepteket, képeket és cikkeket a Honlapon - mindenféle anyagi és egyéb ellenszolgáltatás nélkül – szerkesztve megjelenítheti. A Látogatók által beküldött receptek és cikkek eredetét Üzemeltetőnek nem áll módjában ellenőrizni, így az ezzel kapcsolatban esetlegesen felmerülő jogi problémákért Üzemeltető felelősséget nem vállal, azok Látogatót / Beküldőt terhelik.

Fórumhasználat

A fórum használatát Üzemeltető mindenki számára biztosítja, aki regisztrál a gasztrokaland.hu oldalon.

A regisztrációval együtt Látogató elfogadja és (magára nézve kötelező érvénnyel) betartja a fórumhasználattal kapcsolatos alábbi feltételeket. Látogató:

  • nem ad meg: valótlan adatokat, vagy mások adatait nem tünteti fel sajátjaként,
  • nem használ: másokra nézve bántó, rasszista, szexuális tartalmú, jogsértő, stb. kifejezéseket,
  • nem tesz közzé: engedély nélkül mások személyes adatait, reklámot, hirdetést,
  • nem terjeszt: politikai, vallási nézeteket és azzal kapcsolatos megnyilvánulásokat.

Ha fenti feltételeket Látogató megszegi, a hozzászólását – külön értesítés nélkül – töröljük a fórumból! Ha Látogató sorozatosan és szándékosan vét a fórumhasználat feltételei ellen, akkor a hozzászólási lehetőségét korlátozni – törölni fogjuk. Erről a tényről Látogató által megadott e-mail címre értesítő üzenetet küldünk.

Adatvédelemi nyilatkozat

A regisztrációkor Látogató által megadott személyes adatokat (teljes név, e-mail cím) bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatokat csak és kizárólag saját statisztikánk elkészítése céljából tároljuk, ügyelve azok biztonságára, védelmére.

A változtatás jogát fenntartjuk!
© gasztrokaland.hu
2009 - 2013