Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Raffaello receptek


ERDÉLYI RAFFAELLO SZELET
Hozzávalók:
Fehér tészta: 5 tojásfehérje, 15 dkg cukor, 15 dkg kókuszreszelék, 2 kanál liszt, 1 csomag sütőpor, kis citromlé
Barna tészta: 5 tojásfehérje, 15 dkg cukor, 15 dkg darált dió/Dejó, mandula vagy mogyoró, 3 kanál kakaópor (nem cukrozott), 2 kanál liszt, 1 csomag sütőpor
Krém: 10 tojássárgája, 20 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 csomag vaníliás pudingpor (amit főzni kell), 3 dl tej, 25 dkg margarin + csokireszelék és kókuszreszelék a szóráshoz

Elkészítése: A fehér tésztát elkészítjük előbb, a tojásfehérjéből kemény habot verünk, a végén a cukrot is belekeverjük. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral összekeverjük, a cukros habba keverjük óvatosan (a hab ne törjön össze), citromlevet csepegtetünk bele. Egy nagy tepsit kikenünk margarinnal, liszttel megszórjuk, és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok) kb. 15 perc alatt megsütjük.
Míg megsül, elkészítjük a barna tésztát. A tojásfehérjét habbá verjük, a végén a cukrot is hozzáadjuk. A diót (mogyorót) a kakaóval, a liszttel és a sütőporral összekeverjük, a habba keverjük. Ugyanúgy sütjük, mint a fehér tésztát.
Jöhet a krém: A tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Először a pudingport és a tejet adjuk hozzá, majd folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint.
A krém nagyobb részét a fehér tésztára kenjük. Erre tesszük a barna tésztát, amit a maradék krémmel megkenünk. A tetejére csoki és kókusz reszeléket szórunk. Kockára vágva tálaljuk!

HAMIS RAFFAELLO (FEHÉR KÓKUSZGOLYÓ)
Hozzávalók: 25 dkg kristálycukor, 150 ml víz, 25 dkg vaj, 40 dkg tejpor (nem azonos a kávé-krémporral), 10 dkg kókuszreszelék
Magozott meggybefőtt, koktélcseresznye vagy vékonyra szelt mandulaszemek a közepébe. További kókuszreszelék a hempergetéshez.

Elkészítése: A cukorból és a vízből főzz egy sűrű szirupot. Hagyd gyöngyözve forrni, majd húzd félre a tűzről, keverd bele a vajat és a kókuszreszeléket. Alacsony hőfok felett kevergesd tovább, amíg a vaj jól elkeveredik benne. Ekkor szórd bele a tejport, és kézi habverővel vagy fakanállal keverd csomómentesre. Zárd el a gázt, és tedd félre hűlni. Amikor már kihűlt, tedd be a hűtőszekrénybe dermedni. Egy-két óra után egy fagylaltmérő kanál segítségével mérj ki kisebb adagokat a masszából, és a tenyereddel formázd gömb alakúra, majd forgasd meg a kókuszreszelékben.
Töltheted meggyszemekkel vagy koktélcseresznyével is; ebben az esetben a kivett massza közepére tedd a gyümölcsöt, és úgy formázz golyót belőle, majd jöhet a kókuszfürdő.
Nyomkodhatsz bele egy kevés hántolt mandulát is, így ropogósabb lesz.

RAFFAELLO 01.
Hozzávalók: 1/2 kg kókuszreszelék, 32 dkg margarin, 40 dkg kristálycukor, 20 dkg tejpor, amerikai mogyoró, 1.2 dl víz

Elkészítése: 40 dkg kókuszreszeléket és a tejport összekeverjük. A vizet és a cukrot sziruppá főzzük, lehűtjük, és hozzáadjuk a kókuszos keveréket, valamint a margarint. 1 órára hűtőbe tesszük. Apró golyókat formálunk belőle, s a belsejébe 1 - 1 mogyorót teszünk. Beleforgatjuk a maradék kókuszreszelékbe.

RAFFAELLO 02.
Hozzávalók: Másfél deci víz, 35 dkg cukor, 40 dkg tejpor, 20 dkg kókuszreszelék (plusz még valamennyi a hempergetéshez), 1 Ráma, hámozott mandula

Elkészítése: A cukrot a vízben felfőzzük, majd félig lehűtve belekeverjük a tejport és a reszeléket. Amikor lehűlt, hozzáadjuk a margarint, jól összedolgozzuk keverővel, és egy órára jégszekrénybe tesszük. Úgy formázunk belőle egyforma golyókat, hogy a közepébe tesszük a mandulát. Kókuszreszelékbe hempergetjük.

RAFFAELLO 03.
Hozzávalók: 2 dl víz, 40 dkg cukor, 25 dkg margarin, 30 dkg tejpor, 30 dkg kókusz + mandula

Elkészítése: A cukrot a vízzel simára keverjük, és simára főzzük. Langyosra hűtjük, és belekeverjük a margarint, majd a kókuszt és végül a tejport. Kis golyókat formálunk belőle, és kókuszba forgatjuk. A közepébe mandulát teszünk.

RAFFAELLO 04.
Elkészítése: 30 dkg kristálycukor, 1,5 dl víz - ezeket felmelegítjük. Ha kihűlt, beleteszünk 24 dkg kókuszreszeléket, 27 dkg zsíros tejport, 25 dkg margarint, 1 csomag vaníliás cukrot, 1 csomag ostyalapot (ezt apróra kell törni vagy darálni). Belülre pirított mogyorót, kívülre kb. 12 dkg kókuszreszeléket.

RAFFAELLO 05.
Hozzávalók: 3 kanál liszt, 6 kanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 3 dl tej, 20 deka kókuszreszelék, (+ még valamennyi kívülre), 10 deka vaj vagy Ráma margarin, egy üveg Nutella vagy egyéb mogyorókrém egy fél kiló (lehet jóval kevesebb is) mandula vagy mogyoró

Elkészítése: A lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tejet fel kell főzni. Meg kell várni, amíg langyosra hűl, majd bele kell keverni a kókuszt és a vajat.
Ha teljesen kihűlt, akkor golyócskákat kell alkotni, mégpedig úgy, hogy a golyó magja egy szem mandula vagy mogyoró legyen, köré pedig ízlés szerinti mennyiségben Nutella krém illesztendő. Mikor ez megvan, akkor jöhet a lényeg: a hideg Raffaello masszából tetszés szerinti, de legalább fél centi vastagságú héjat készíteni a félkész golyócskák köré. Az utolsó lépés a legegyszerűbb, az immár szinte tökéletes golyócskákat kókuszreszelékben kell meghempergetni.
Egy éjszakán át, állnia kell a hűtőben.

RAFFAELLO 06.
Hozzávalók: 30 dkg kókuszreszelék, 30 dkg tejpor 2 cs sovány 1 cs zsíros, 25 dkg margarin, 30 dkg cukor, 1 dl víz

Elkészítése: A cukrot feloldjuk a vízben, 3-4 percig forraljuk. A tűzről levéve beletesszük a margarint, a tejport és a kókuszból 25 dkg-ot. Ha kihűlt a hűtőbe tesszük fél órára. Majd golyókat formálunk belőle. Mandulát, mogyorót vagy mazsolát teszünk bele. Kokszreszelékbe forgatjuk.

RAFFAELLO 07.
Hozzávalók: 1,5 dl víz, 20 dkg porcukor, 25 dkg margarin, 3 csomag kókuszreszelék, 25 dkg sovány tejpor. A töltéshez: tisztított mandula, dió vagy mogyoró. A forgatáshoz: 1 csomag kókuszreszelék

Elkészítése: A vízből és a cukorból szirupot főzünk, a tűzről levéve a margarint hozzákeverjük, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ezután a kókuszreszeléket és a tejport hozzáadjuk, jól eldolgozzuk, majd hűtőszekrénybe tesszük. Amikor megdermedt, nedves kézzel golyókat formálunk belőle. Ezek közepébe egy-egy diót, mandulát vagy mogyorót teszünk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.

RAFFAELLO 08.
Hozzávalók: 1,5 dl víz, 20 dkg kristálycukor, 2 csomag sovány tejpor (1 csomag=9 dkg), 20 dkg kókuszreszelék, 20 dkg babapiskóta vagy kókuszos keksz, 20 dkg margarin, kb. 10 dkg mandula

Elkészítése: A vizet összekeverjük a kristálycukorral, összefőzzük, és félretesszük hűlni. A babapiskótát (vagy a kókuszos kekszet) ledaráljuk, hozzáadjuk a tejport és 12 dkg kókuszreszeléket, alaposan összevegyítjük, és elmorzsoljuk benne a margarint. Beleöntjük a cukorszirupot, és alaposan összedolgozzuk, majd a masszát hűtőbe tesszük néhány órára.
A mandulát 1, 2 percre forró vízbe tesszük, így könnyen lehúzhatjuk a külső barna héját. A lehűlt masszából tenyerünkbe veszünk egy kiskanálnyi adagot, közepükbe belenyomunk 1, 1 mandulaszemet, golyóbisokat formázunk belőle, és a maradék 8 dkg kókuszreszelékbe forgatjuk.

RAFFAELLO 09.
Hozzávalók: 30 dkg kókuszreszelék (3 zacskó), + 1 zacskó kókuszreszelék, 30 dkg cukor, 30 dkg sovány tejpor, 25 dkg margarin, 2 dl víz, 10, 15 dkg egész mandula

Elkészítése: A vízbe beleöntöm a cukrot, és szirupot főzök belőle (forrástól számítva kb. 5, 8 perc). Veszek egy nagyobb tálat, beleteszem a vajat, hozzáöntöm a szirupot, és addig kevergetem, amíg teljesen elolvad. Ezután elkezdem hozzáadagolni a kókuszreszeléket és a tejport felváltva. Amikor ez kész, berakom a hűtőbe, amíg megszilárdul. A mandulát bedobom forrásba lévő vízbe 1 percig, hogy lejöjjön a héja. A megszilárdult masszát kiveszem a hűtőből, kávéskanállal veszek belőle, a közepébe belenyomok egy mandulát, golyót készítek. A +10 dkg kókuszreszelékbe (kis tálba célszerű kiönteni) belehempergetem. Kb. 40 és 60 db Raffaello között jön ki, attól függően, hogy mekkora golyókat gyúrunk.

RAFFAELLO 10.
Hozzávalók: 30 dkg cukor, 1,5 dl víz, 25 dkg margarin, 45 dkg kókusz, 30 dkg tejpor, 20 dkg amerikai mogyoró (nem sós)

Elkészítése: 1,5 dl vizet és 30 dkg cukrot felfőzünk. 1 margarint, 25 dkg kókuszt és 30 dkg tejport a lehűtött (langyos) cukros vízhez keverünk. Hűtőbe tesszük, hogy teljesen lehűljön. Golyókat formálunk, és kókuszreszelékben (kb. 15 dkg) meghempergetjük. Minden golyóba egy szem mogyorót szúrunk, vagy még formáláskor a közepébe tesszük.

RAFFAELLO 11. (EREDETI)
Hozzávalók: 30 dkg cukor, 25 dkg margarin, 30 dkg tejpor (legjobb a zsíros), 20 dkg kókuszreszelék, mandula (natúr)

Elkészítése: Másfél dl vizet + 30 dkg cukrot felforralni, 25 dkg margarint hozzáadni felolvasztva, ha félig kihűlt, belekeverni 30 dkg tejport, 20 dkg kókuszreszeléket. 3 órára hűtőbe rakjuk, utána golyókat formálunk belőle, beleszúrunk egy, egy mandulát, és kókuszba hempergetjük. 6 óra hűtés után fogyasztható.

RAFFAELLO 12.
Hozzávalók: 1 dl víz, 30 dkg cukor, 25 dkg margarin, 30 dkg tejport, 30 dkg kókuszreszelék, mandula vagy mogyoró

Elkészítése: A vizet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a margarint, a tejport és a kókuszreszeléket. Sűrűre főzzük. Kihűlés után golyókat formálunk belőle, és egy szem mandulát vagy mogyorót dugunk a közepébe. Végül beleforgatjuk egy kis kókuszreszelékbe (nem fontos, mert e nélkül is finom).

RAFFAELLO 13.
Hozzávalók: 9 dkg kókuszreszelék, 4 dl tej, 4 evőkanál liszt, 15 dkg porcukor, 10 dkg habosított margarin, kb. 20 dkg darált háztartási keksz, maréknyi mandula vagy földimogyoró
Elkészítése: A lisztet és a tejet összeforraljuk, majd belekeverjük a kókuszt és a porcukrot. Teljesen kihűtjük, és a habosított margarinhoz keverjük. Ezután egy kevés darált kekszet szórunk bele, eldolgozzuk. (Csak annyi kekszet adjunk hozzá, hogy szilárd masszát kapjunk.) Golyókat formálunk, a közepébe mandulát vagy mogyorót helyezünk. A végén az elkészült labdákat megforgatjuk kókuszreszelékben.

RAFFAELLO 14.
Hozzávalók: 1 dl víz, 10 dkg kristálycukor, 10 dkg porcukor, 1 csomag sovány tejpor, 20 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz, 10 dkg margarin, 2 csomag vaníliás cukor, közepébe hámozott mandula

Elkészítése: A vizet 10 dkg cukorral és a tejporral felfőzünk, még melegen belekeverünk 20 dkg kókuszt. Langyosra hűtjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukorral és a porcukorral kikevert margarint. Golyókat formázunk belőle, közepébe mehet egy hámozott mandula, és így forgatjuk a kókuszreszelékbe.

RAFFAELLO 15.
Hozzávalók: 40 dkg tejpor (fele sovány, fele zsíros), 1 kocka Ráma, 20 dkg kókuszreszelék, 35 dkg cukor, 1,5 dl víz, 40-60 szem mandula +kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítése: A vizet a cukorral sziruppá főzzük, majd belekeverjük a Rámát. Hozzáadjuk a tejport és a kókuszt, jól elkeverjük, majd 2-3 órára hűlni hagyjuk. (Ideális előző nap elkészíteni a masszát) Közben a mandulát leforrázzuk, és a héját leszedjük, száradni hagyjuk. A kihűlt masszából golyókat formálunk, aminek a közepébe beleteszünk egy-egy szem mandulát, majd kókuszreszelékben megforgatjuk. Elkészítés után kis időre újra hűtőbe tesszük.

RAFFAELLO CUKORBETEGEK RÉSZÉRE
Hozzávalók: 0,5 liter víz, 12 dkg étkezési keményítő, 20 dkg gyümölcscukor, 20 dkg margarin, 20 dkg rizsliszt, 10 dkg őrölt kókuszliszt és, 10 dkg mogyoró

Elkészítése: A 0,5 liter vizet és a 20 dkg gyümölcscukrot felfőzzük. Levesszük a tűzről és hozzákeverjük a margarint, simára keverjük a masszát. Visszahelyezzük a tűzre, állandó kevergetés közben lassan hozzáadjuk a rizslisztet. Simára keverjük. Amikor felforrt, levesszük a tűzről és hozzákeverjük a darált kókuszlisztet. Ha kéz-melegre hűl a massza, golyókat formálunk, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
Minden golyóba egy szem mogyorót szúrunk.

RAFFAELLO EGYSZERŰEN
Hozzávalók: 50 dkg túró, 20 dkg porcukor, 5 csomag vaníliás cukor, 25 dkg kókuszreszelék
A töltelékhez: 5 dkg mandula vagy mogyoró
A hempergetéshez: 5 dkg kókuszreszelék

Elkészítése: A hozzávalókat egy nagyobb tálban összekeverjük, majd egy órára betesszük a hűtőbe pihenni. Ezután kis golyócskákat formálunk belőle, a közepébe mandulát vagy mogyorót teszünk. Végül megforgatjuk a kókuszreszelékben.
RAFFAELLO GOLYÓK 01.
Hozzávalók: 2 dl víz, 40 dkg cukor, 25 dkg margarin, 4 csomag (9 dkg) tejport, 30 dkg kókuszreszelék, mogyoró vagy mandula

Elkészítése: A vizet a cukorral össze kell főzni, majd tűzről levéve a margarint, a tejport és a kókuszreszeléket belekavarni. Picit hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, formázhatjuk, közepébe mogyoró vagy mandula darabokat nyomhatunk. Kókuszba forgatjuk.

RAFFAELLO GOLYÓK 02.
Hozzávalók: 25 dkg margarin, 20 dkg kókuszreszelék, 1 csomag vaníliás cukor, 20 dkg cukor, 1,5 dl víz, 30 dkg tejpor

Elkészítése: A vizet felforraljuk, beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot és a margarint. Addig melegítjük tovább, amíg elolvadnak benne a hozzávalók. Levesszük a tűzről, belekeverjük a tejport és a kókuszreszeléket. Ha kihűlt, hűtőbe tesszük és 4, 5 órát hűtjük. Majd golyókat formázunk belőle, és a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk.

RAFFAELLO KOCKA
Hozzávalók:
A tésztához: 6 tojás fehérje, 30 dkg cukor, 15 dkg kókuszreszelék, 10 dkg rétesliszt
A krémhez: 6 tojás sárgája, 10 dkg cukor, 1 csomag vaníliás puding, 5 dl tej, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor, kókuszreszelék
A tetejére: mogyoró vagy mazsola
Elkészítése: A 6 tojás fehérjét 30 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg kókuszreszeléket és 10 dkg réteslisztet. Kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, sütőben szárítjuk.
A krémhez 6 tojás sárgáját 10 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás pudinggal és 5 dl tejjel kikeverünk, krémmé főzzük. Miután kihűlt, hozzáadunk 20 dkg margarin és 10 dkg porcukorral kikeverve. Ezt a krémet rákenjük a tésztára. Tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel, és bekockázzuk. Egy, egy szem mogyoróval vagy mazsolával díszítjük a kockákat.

RAFFAELLO MÁSKÉNT
Hozzávalók: 25 dkg cukor, kb. 30 dkg kókuszreszelék, 25 dkg margarin, 25 dkg sovány tejpor, 1 csomag vaníliás cukor, mandula vagy mogyoró, vagy barackmag

Elkészítés: 2 dl vízben 25 dkg cukrot szirupnak felfőzünk. Langyos állapotban 25 dkg kókuszreszeléket, 25 dkg margarint, 25 dkg sovány tejport és 1 csomag vaníliás cukrot elkeverünk. 4 óra hosszára hűtőbe tesszük. Mikor kivesszük, kis golyókat gurgatunk, közepébe mandulát, mogyorót vagy barackmagot tehetünk, és kókuszreszelékben meghempergetjük.

RAFFAELLO PALACSINTA
Hozzávalók 4 adaghoz: 2 dkg vaj vagy margarin, 3,5 dl zsírszegény tej, 1 csomag vaníliás cukor, 2 tojás, 20 dkg liszt, 3 kivi, 1 papaya, 1 citrom leve, 20 dkg Raffaello, 1 teáskanál olaj, 1 teáskanál porcukor

Elkészítése: A vajat megolvasztjuk. Összekeverjük a tejet, a vaníliás cukrot és a tojásokat. Hozzáadjuk a zsiradékot és az átszitált lisztet, elkeverjük, és hidegre tesszük. Meghámozzuk a kivit és a papayát, a papayát ki is magozzuk. Mindkettőt felszeleteljük és meglocsoljuk citromlével. A Raffaello, golyókat villával kisebb darabokra törjük. Tepsiben felmelegítjük az olajat, és 4 palacsintát sütünk benne. A tésztákat megkenjük a Raffaello, krémmel, és elosztjuk rajta a gyümölcsöket. Összehajtjuk őket, és tűzálló tálba tesszük. 160 fokra előmelegített sütőben (gázsütő: 1 fokozat) 5 percig sütjük, majd megszórjuk porcukorral.

RAFFAELLO RUDAK
Hozzávalók: 30 dkg cukor, 1/2 kocka margarin, 50 dkg háztartási keksz, 10 dkg pörkölt földi mogyoró (nem sós), 1 dl tej, 20 dkg tejpor, 10 dkg kókuszreszelék

Elkészítése: Két dl vizet felforralunk 30 dkg cukorral. Levesszük a tűzről, és belekeverünk a margarin felét, fél kg darált háztartási kekszet, 10 dkg pörkölt, darált (nem sózott) földimogyorót. Ezt a masszát egy közepes nagyságú olajozott tepsibe simítjuk. 1 dl tejet felfőzünk 15 dkg cukorral. Amikor a cukor elolvadt, hozzáadjuk a maradék margarint, 20 dkg tejport, 10 dkg kókuszreszeléket. Az előző masszára simítjuk. A tetejét megszórhatjuk kókuszreszelékkel.

RAFFAELLO SZELET 01.
Hozzávalók:
Tészta: 6 db tojás fehérje, 25 dkg kristálycukor, 10 dkg rétesliszt, 15 dkg kókuszreszelék
Krém: 1 csomag vaníliás puding, 6 tojás sárgája, 10 dkg kristálycukor, 3 dl tej, 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor
Elkészítése: A 6 tojás fehérjét 25 dkg cukorral kemény habbá verjük. Belekeverünk 10 dkg réteslisztet és 15 dkg kókuszreszeléket. Vajazott, lisztezett tepsiben (vagy 26 cm átmérőjű tortaformában) sütjük, szép barnás rózsaszínre (hamar megsül). Azonnal kiborítjuk, morzsával enyhén megszórt deszkára.
A pudingot, a 6 tojás sárgáját, 10 dkg cukrot 3 dl tejjel simára keverünk, majd felfőzzük. 20 dkg margarint habosra keverünk 10 dkg porcukorral. A két krémet hidegen összekeverjük. Óvatosan megfordítjuk a tésztát és megkenjük a krémmel. Tetejére pirított mandulát szórunk.

RAFFAELLO SZELET 02.
Hozzávalók:
A tésztához: 15 dkg porcukor, 5 tojásfehérje, 2 evőkanál liszt, 15 dkg kókuszreszelék, 1 csomag sütőpor
A krémhez: 5 dl tej, 1 csomag vaníliás puding, 3 evőkanál liszt, 5 tojás sárgája, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 15 dkg dió

Elkészítése: A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lisztben elvegyített sütőport és a kókuszreszeléket. Közepes nagyságú tepsit zsírpapírral kibélelünk, ráöntjük a tésztát, piskótaként sütjük.
A krém készítése: 1/2 liter tejben 1 csomag vaníliás pudingport, 3 evőkanál lisztet, 5 tojás sárgáját elkeverünk, majd gőz fölött keményre főzzük. Előzőleg 25 dkg margarint és 25 dkg porcukrot habosra keverünk, majd a kihűlt főtt krémmel összekeverjük. 15 dkg durvára vágott diót megpirítunk.
A sütemény elkészítése: A krémet a kókuszos tésztára simítjuk, rászórjuk a diót, majd ízlés szerint kókuszreszeléket hintünk a sütemény tetejére. Nagyon mutatós vendégváró.

RAFFAELLO TEPSIBEN
Hozzávalók:
Tészta: 6 tojásfehérje, 25 dkg porcukor, 15 dkg kókuszreszelék, 10 dkg liszt, 1 csomag sütőpor
Krém: 1 csomag vanília puding, 4 dl tej, 6 tojássárgája, 25 dkg porcukor, 25 dkg margarin
Tetejére: 5 dkg kókuszreszelék
Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet, sütőport. Kikent, de nem lisztezett, közepes, piskótás tepsiben sütjük, szárítjuk halvány sárgára. Kihűtjük, és megkenjük a következő krémmel: a tejet a pudinggal és a tojássárgákkal sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingos masszát. A süti tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel. Ha van, mandulaforgácsot is szórhatunk rá. Jól lehűtve igazán finom!