Bemutatkozunk!

Üdv kedves Olvasó!
Klement András (Klemi) vagyok, a receptek és a gasztronómia szerelmese. Remélem, ez a honlap a Te kedvenceddé válik!
Avokádókrém, ahogy én szeretem

Sokáig nem szerettem az avokádót, de így elkészítve Neked is ízleni fog! Nemcsak finom, de nagyon egészséges is!
Joghurtos padlizsán

A török gyors-éttermekben lehet kapni ezt a finomságot, de mivel igazán egyszerű elkészíteni, otthon is gyakran van terítéken.
Csirkés vadas zsemlegombóccal

Anyukám a kérésemre legutóbb csirkéből készítette el a vadast, a gombócot pedig teljes kiőrlésű zsemléből. Isteni lett!
Fahéjas tekercs

Alig néhány hozzávalóból, bármikor elkészíthető ez a süti, aminek napokig puha marad a tésztája! Egyszerűen isteni!
Tortilla házilag
Ha van egy kevés maradék sült hús a hűtőben, akkor a legjobb felhasználási módja a házi tortilla!
MIT EGYEK MA?
SZAKÁCSKÖNYV-KERESŐ
GASZTROLEXIKON
Abálás, esztragon, fritadella? Mik ezek?
Itt megtudhatod!
Marinírozott hús
A nagy vasárnapi ebéd után mindig marad pár szelet rántott hús. Ez a legfinomabb módja a maradék-felhasználásnak!