Bemutatkozunk!

Üdv kedves Olvasó!
Klement András (Klemi) vagyok, a receptek és a gasztronómia szerelmese. Remélem, ez a honlap a Te kedvenceddé válik!
Csirkés vadas zsemlegombóccal

Anyukám a kérésemre legutóbb csirkéből készítette el a vadast, a gombócot pedig teljes kiőrlésű zsemléből. Isteni lett!
Indiai ihletésű ragu
Főzzünk egy igazán finom zöldséges ragut, amit felforrósítanak a különleges fűszerek. Hús nélkül is elkészíthető.

Sajtos- sonkás tekert rudak
Bolti leveles tésztából készíthető sós harapnivaló, amelynél a megmarad húsvéti sonka és sajt is felhasználható!
MIT EGYEK MA?
SZAKÁCSKÖNYV-KERESŐ
GASZTROLEXIKON
Abálás, esztragon, fritadella? Mik ezek?
Itt megtudhatod!
Kenyérpuding
Mit csinálj, ha megmaradt egy csomó 2-3 napos kenyér, de sajnálod kidobni?
Készíts kenyérpudingot!
Ízlés szerint variálhatod gyümölcsökkel, magvakkal.