Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Ha szeretnél hozzászólni kérlek regisztrálj
regisztráció

FÓRUM

6JuditElőzmény: 2009.5.23Válasz
Új üzenet

Kedves Bandi! Biztosan meglepődsz, mintahogy szokták mondani, “ezer éve” nem beszéltünk egymással! Kedvenc fiatal barátnőm (nagyon büszke vagyok arra, amikor egy számomra idegennel talákozunk és Diácska úgy mutat be engem, hogy a barátnőm) beavatott a nagy meglepetésbe. Örömö met ki sem tudom mondani! Először a lényeg: ISTEN éltessen sokáig erő ben, egészségben,boldogságban! Reménykedek abban, hogy fogom én még a TE főztödet kóstolni. Vannak felejthetetlen receptek, amit azóta is elkészítek, mióta megkaptam. Teljesen más helyekről is rendszeresen kapom a recepttárat. Tudd meg, hogy e-mailen keringenek a Drótposta recepttáraid. Ilyenkor jólesően mosolygok, válaszul gratulálok és megköszönöm a küldőnek, hogy terjeszti őket. Mégegyszer gartulálok, minden jót kívánok, Rozikát puszilom. Szeretettel Szuchányi Judit.
Fenyegetés: Sűrün fogok kalandozni a HONLAPODON!!!!

5nagyapo65Előzmény: 2009.5.23Válasz
Új üzenet

Kedves Klemi Bandi!
Szeretettel üdvözöllek több apropóból is, elsősorban és legfőként születésnapod alkalmából, aztán mert betöltöd a hetedik X-et ami a mai rohanó világban nem semmi dolog, és ott van még, hogy honlap tulajdonos lettél, ami megint nagy dolog, hiszen ezentúl saját honlapodra teheted fel a sok munkával megszerkesztett Recept könyveket. Azért nem csak jó oldala van egy saját honlapnak, képzeld, reklámozni fogom persze az engedelmeddel az én honlapomon, hogy csak tessék megtekinteni Klemi barátom lapját is, mivel abból meglehet sok mindent tanulni, de legfőképpen finomakat főzni. A sok tanulni vágyó hölgy kíváncsiságát, ha nem tudod kellőidőben kielégíteni, mekkora gond lesz az szegény ősz fejednek.

Még egyszer sok boldogságot születésnapod alkalmából.
Györödi nagyapó.

4fycereElőzmény: 2009.5.23Válasz
Új üzenet

“ Öreg Barátunk “ , Bandibá...,
Közelgő szülinapodra kivánunk Neked minden szépet és jót -,
elsősorban egészséget , hogy még sokáig teljen örömöd ebben a
szép - igazán neked való - ajándékba.
Isten éltessen sokáig , szivből gratulálunk :
fycere&tibor

3abarnaElőzmény: 2009.5.23Válasz
Új üzenet

Kedves Klemi, drága barátom!
Ihaj, egy újabb hely, ahol utólérhet Téged az - aki akar! Mint most, a születésnapodon. Ebben az aktuális esetben csak az a fő gond, hogy nem lehet kerekíteni!!! Felfelé nem érdemes, lefelé pedig minek…

Sebaj! Isten éltessen nagyon sokáig. Adjon lehetőséget, hogy még egyszer-kétszer ennyi receptet írhass, hiszen az azt jelenti, hogy a szükséges egészség adott a feladathoz. Ha pedig egészség van, akkor étvágy is van. Az étvágy pedig adja a jókedvet. A jókedvből következik a felhőtlen szeretet - a családban, s a barátok között.

Mi kellene még? Minden, amit Te és a családod szeretne, s kitalál (kitálal)!

Mégegyszer: Isten éltessen!
h(Ali)hó

2andrasElőzmény: 2009.5.22Válasz
Új üzenet

Ezúton is kívánunk jó erőt és egészséget a következő 70 évhez! Francis, Ábi, Dani, András

1klementdiaElőzmény: 2009.5.21Válasz
Új üzenet

Drága Apuci! Remélem még nagyon sokáig örömöd telik a honlapodban! :) 1Szem