Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Ha szeretnél hozzászólni kérlek regisztrálj
regisztráció

FÓRUM

26BéciElőzmény: 2009.5.24Válasz
Új üzenet

Drága Bandi bácsi!
Először is, Isten éltessen a mostanin immár a hetvenediken!
Kívánunk még sokat! Szeretetben Boldogságban családod köreiben.
Olvasván a saját recipéidet, megfordult bennem azt a kérdés!
Csak ennyi? :-)))))
Annak ellenére, hogy “talán” sokkal többet, tán már nem is lehet összegyüjteni, bízunk a meglepiben. Téged ismervén, biztos lesz még.
Tőled még az is kitellik, hogy újabbakat fogsz kitalálni, mindannyiunk örömére. Már csak azért is!!!!
Vigyázz magadra, vagyis a motorodra, ne kelljen túl gyakran oda a P..ába menni.
Még egyszer. Isten éltessen 70. szülinapod alkalmából.
Szeretettel!
Cili és Béci,

25s.andrasElőzmény: 2009.5.24Válasz
Új üzenet

2000.július 4-én telepítettem fel a DPG-t. Amikor megláttam, hogy van egy olyan csati, ahol sütésről - főzésről lehet levelezni, azonnal feliratkoztam. Ez volt a Sültgalamb. Talán két-három nap sem telt el,felfigyeltem egy levelező nevére: Klement András. Na, csak nem? Csak nem az Öcsi bácsi az?

Aktív koromból nagyon jó érzéssel gondolok vissza sok-sok kedves ember és kolléga között Klement András, alias Öcsi bácsi IL18-as repülőgép parancsnokra. Nagyon baráságos, kedves kolléga volt, mint ahogy többiek is. Aztán a 80-as években ő nyugdíjba ment, utána már nem láttam többet.

Rákérdeztem hát a Sültgalambos Klement Andrásra, nem te vagy e az Öcsi bácsi? Nem, jött a válasz. Mindegy, gondoltam! Eggyel több vagy kevesebb Klement az ismerőseim között......nem számít.

Akkor gondoltam így. Később már nem.Igenis számít a plusz egy Klement. A KLEMI. Mert Öcsi bácsi csak volt, pár évig kolléga, pár évig távoli ismerős, aztán nem volt. De Klemi lett, van és remélem marad is: a barátom.

Drága Klemi! További sok sikert, jó egészséget és a Teremtő áldását kívánom Neked is, kedves családodnak is. És nem utolsósorban nagyon örülök ennek a honlapnak.

Szeretettel ölel öreg barátod,
András (a Suhi)

24klemiElőzmény: 82009.5.24Válasz
Új üzenet

Kedves Dina!
A jókedv már biztosított is, hisz ha nem is ezer, de jó sok éve már, hogy utoljára “találkoztunk”! Neked is legyen még sok-sok olyan boldog napod, amilyet ma nekem szereztél leveleddel! Remélem, egyszer találkozunk! Adja Isten, hogy úgy legyen!
Szeretettel: Klemi

23klemiElőzmény: 72009.5.24Válasz
Új üzenet

Kedves Peti!
Köszönöm a jókívánságokat! A recepteket, gyűjteményeket pedig örömmel küldöm. Itt is gratulálok “zászlós” sorozatodhoz, bár öreg róka vagyok, be kell vallanom, rengeteget tanultam írásaidból. Csak az a fránya idő, csak az lenne valamivel több!
Szeretettel: Klemi

22klemiElőzmény: 62009.5.24Válasz
Új üzenet

Kedves Judit!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ifjú barátnődre én is büszke vagyok, elvégre a lányom, ki másra lehetnék büszke, ha nem a hozzám tartozókra?
Nem reménykedni kell főztömmel kapcsolatban, hanem fogyasztani, elvégre ismered címemet! Csak jönnöd kell! Recepttár? No annak számos, vagy inkább számtalan példánya kering a Neten, időnként hozzám is eljut egy-egy példány. :-) Fenyegetésed nem rettent meg, kalandozz bátran. Várni foglak!

21klemiElőzmény: 52009.5.24Válasz
Új üzenet

Szevasz Lajos Nagyapó!
Köszönöm szépen jókívánságaidat! Igen, sejtettem én, hogy aminek jó oldala van, annak lehetnek árnyoldalai is! :-) Ha Téged üldöznek a hölgyek, és eddig kibírtad, remélem, engem se fognak kiborítani. :-)
Természetesen reklámozhatod honlapomat, köszönettel fogom venni. Még sok időbe telik, mire olyan lesz, amilyennek elképzeltem, de semmi gond, még csak 70 éves vagyok, van időm bőven! :-)

20klemiElőzmény: 42009.5.24Válasz
Új üzenet

Drága Kriszticske és Tibor!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot és a titoktartást is!

19klemiElőzmény: 32009.5.24Válasz
Új üzenet

Kedves Ali, Te Titoktartók Gyöngye! Köszönöm a jókívánságokat és persze a meglepetésben való közreműködést is. Isten tartsa meg jószokásodat!
Szeretettel: Bandi

18klemiElőzmény: 22009.5.24Válasz
Új üzenet

Köszönöm Andris! Mindnyájatoknak köszönöm!
Pussz: Apu

17klemiElőzmény: 12009.5.24Válasz
Új üzenet

Köszönöm Egyszem, és köszönöm a hatalmas meglepetést is!
Pussz: Apu