Gasztrokaland
Az ízek világa - a világ ízei

Ha szeretnél hozzászólni kérlek regisztrálj
regisztráció

FÓRUM

76klemiElőzmény: 752009.9.14Válasz
Új üzenet

Kedves Éva!
Tisztelem és becsülöm azokat, akik a nyilvánosság előtt be merik vallani, hogy hibát követtek el. Te ezt tetted, ezzel részemről az “ügy” lezárva. Amennyiben olyan receptre is szükséged lesz, amit a szóló receptek közt, vagy a Receptkeresőben nem találsz (még rengeteg anyagot nem töltöttem fel), küldj egy e-mailt a Kapcsolatban található címre, és segítek.
Szeretettel: Klemi

75eva.aranyElőzmény: 2009.9.14Válasz
Új üzenet

Kedves Klemi!

Azt hiszem, én vagyok az akiről a 74. számú hozzászólásban írtál. Sajnálom, hogy ezzel megsértettelek Téged, vagy az oldalt, de annyira örültem, hogy végre rátaláltam egy olyan helyre, ahol mindenféle, és ráadásul nagyon jó receptek vannak, hogy nem tudtam “ellenállni”. Ráadásul, mivel otthon nincs netem, a munkahelyemen töltöttem le a receptkönyveket reggel, illetve ebédszünetben. Sajnálom! Remélem elnézed ezt egy még csak leendő háziasszonynak, akinek semmi rossz szándéka nem volt azzal, amit tett (csak imád sütni és főzni)és ezennel felhagy a többszöri letöltéssel! Még egyszer elnézést kérek és további jó munkát kívánok!

74klemiElőzmény: 732009.9.13Válasz
Új üzenet

Szia Margitka!
Sokáig gondolkodtunk,hogy megtegyük-e. Az igazi receptgyűjtők kedvéért tettük meg csak. Sajnos, máris akadt valaki, aki csak adathalászás céljára használja a honlapot. Több e-mail címen is bejelentkezett és napi többször 15 receptkönyvet tölt le. Ha a figyelmeztetés után is folytatja, kénytelenek leszünk kitiltani az illetőt. Van ilyen is. :-(
Szeretettel: Klemi

73mari02Előzmény: 2009.9.13Válasz
Új üzenet

Drága Klemi!
Nagyon hálásan köszönöm, hogy megemelted a napi letölthető recept gyűjteményeket.

72klemiElőzmény: 712009.8.20Válasz
Új üzenet

Szia Franky!
Isten hozott, no meg a Net! Azt hiszem, itt is fogsz találni újabb “forgatni valót”! :-)Köszönöm a gratulációt!
Szeretettel: Klemi

71tfrankyElőzmény: 2009.8.20Válasz
Új üzenet

Szia Klemi!
Örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. A régi CD-d gyakran “forgatom”. Gratula a weboldalhoz!

Üdv:tfranky

70klemiElőzmény: 692009.8.19Válasz
Új üzenet

Szia Fred!
Köszönöm a gratulációt, vagy 12 év munka van benne, de szerintem még messze nem tökéletes. Majd… idővel! :-) Igen, jól emlékszem még a Csupor névre. van annak már jó pár esztendeje, hogy utoljára “találkoztunk”. Örülök, hogy a régiek közül Te is megtaláltál . :-) Remélem, ennek a gyűjteménynek is hasznát veszed majd!
Szeretettel: Klemi

69fredElőzmény: 2009.8.19Válasz
Új üzenet

Szia Klemi! Sok munka van ebben az oldalban, az biztos, mert egyszerűen tökéletes! Gratula hozzá! Volt feleségem, Csupi nevén találkoztunk régen a sültgalamb levlistán, most is őrizgetek tőled sok levelet-receptet. Egy edeig én sem voltam ott a listán időhiány miatt, örülök, hogy Irene rád ratált. Üdv: fred

68klemiElőzmény: 672009.8.13Válasz
Új üzenet

Kiváló ötlet kedves Júlia! A pörkölt túrós csuszával nálunk is a kedvencek közé tartozik! Várom a beszámolót!
Szeretettel: Klemi

67JuliaElőzmény: 662009.8.12Válasz
Új üzenet

Kedves Klemi! Köszönöm a gyors választ, már találtam is receptet, valószínű túros csuszával fogom készíteni.Majd megírom hogy sikerült.
Jó egészséget és jó éjszakát kívánok.
Szeretettel Julia